In-FORMA-te’n amb la XDE

Des de la Xarxa de Dones Emprendores d’Esplugues (XDE) Pla In-forma-te'n amb la XDE. Pla de formació de la Xarxa dones emprenedorespensem que estar ben informada i formada és molt important per al nostre desenvolupament personal i professional. La formació ens proporciona autoconfiança, seguretat, apoderament, lideratge i eines d’innovació.

2017 – 13 de maig: Taller de Transformació Digital a l’empresa i el comerç a càrrec de Joana Garcia Salcedo, Consultora – Formadora d’estragègia i comunicació digital. Coordinadora de projectes TIC.

Durant l’any 2017 i 2016 no hem pogut desenvolupar plans de formació per manca de finançament. S’han desenvolupat tallers concrets.

Fins ara hem elaborat 3 edicions anuals de formació des de l’any 2013 fins l’any 2015.

El Pla de formació 2015 va constar de les següents activitats:

1. Febrer: Un bon aparador, la teva millor presentació! a càrrec de la Montse Bigas Puig de MONXTU.

2. Març: Conciliació personal, familiar i laboral a càrrec de l’Alicia Machuca Huaman advocada i experta en génere e igualtat.

3. Abril: Eines de màrqueting per potenciar el teu negoci a càrrec de la notre sòcia Cristina Sastre Rubio, professional emprenedora especialista en Màrqueting  i Vendes, experta en el sector gran consum i retail (punt de venda).

4. Maig: Aprèn a fer Networking a càrrec de Maden Castillo de la Rosa, fundadora/directora d’Exedra Formació i Consultoria (http://www.exedraformacion.com/). Professora del Màster en Gènere i Comunicació de la UAB. Especialista en comunicació i apoderament de les dones en l’àmbit empresarial i professional.

5. Juny: Drets i deures de la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Estas al dia? A càrrec de la nostra sòcia Sílvia Masmitjà Rodríguez (http://www.santjustabogados.com/), advocada des de fa 10 anys, amb despatx propi. Especialitzada en matèries: penal, civil, família, menors i Llei de Protecció de Dades. Advocada del Torn d’ofici i membre del Servei d’Orientació Jurídica com assessora i consultora jurídica. Col·labora setmanalment a Ràdio Desvern en secció jurídica.

6. Octubre: Crea la teva pàgina d’empresa amb Facebook a càrrec de la nostra sòcia Joana Garcia Salcedo, formadora TIC i consultora en estrategia i comunicació digital. Experta en el desenvolupament de competències digitals personals, professionals i empresarials. Màster en Comunicació i Educació per la UAB. Emprenedora i sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.

7. Novembre: La comunicación alguna cosa més que paraules a càrrec de la nostra sòcia Carmen Dúfol profesional del coaching personal y ejecutivo, facilitadora del cambio personal, especializada en mujeres y emprendedores. Entusiasta de mi profesión, y eterna aprendiz. Certificada en coaching por ICF, Máster en Programación Neurolingüística y  Licenciada en Ciencias de la Información , Publicidad y Relaciones Publicas por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.