Aquest taller ofereix un marc teòric i metodològic tant per aquelles dones que vulguin engegar un procés emprenedor com per aquelles empresàries que vulguin revisar la direcció estratègica de la seva empresa, a partir d’un procés i unes eines que els permetrà avaluar les seves competències, o sigui, el conjunt integrat de coneixements, habilitats, aptituds i actituds necessaris per crear, consolidar i fer créixer un projecte. D’altra banda, també els permetrà analitzar tot un conjunt de factors, personals i estructurals, que afecten de manera positiva i/o negativa un projecte emprenedor o empresarial liderat per dones.

 

 

  • Dies: 1a. sessió (13/5/14) i 2a. sessió (20/5/14)
  • Horari: De 14:00 a 16:00 h.
  • Lloc: CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita. c/ Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues de Llobregat. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2.
  • Organitza: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.Inscripcions: xde.esplugues@gmail.com o al telèfon 629 41 88 56 (Mariángeles, de 10 a 19 h) o al nostre web: http://xarxadones.entitats.esplugues.cat/contactar/
  • A càrrec de: Marta Zaragoza Domingo (Economista i Emprenedora. Sòcia Directora de Cresàlida http://www.cresalida.com/. Professora a la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya i la UOC Business School. Membre de l’equip d’investigació i recerca Recursos Organitzatius i Competitivitat Empresarial del Dept. De Gestió d’empreses de la Universitat Rovira i Virgili).
  • Preu: Grauït per sòcies, 12 € no sòcies.

INSCRIPCIONS OBERTES!!!

Taller de formació XDE: Emprenedores d'èxit, emprenedores competents. Xarxa de Dones emprenedores d'Esplugues

Pla de Formacio In-FORMA-te'n 2014 de la XDE Xarxa de Dones Emprenedores

 

 

Taller “Emprenedores d’èxit: emprenedores competents”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.