El taller obrirà espais de trobada, pensament crític, reflexió i intercanvi d’experiències en relació a les dificultats per a la conciliació de la vida professional, laboral i familiar.

 

Partirem de la base d’estudis especialitzats que confirmen que existeix una contradicció bàsica entre la lògica de la cura i la lògica del benefici. Acceptar que l’interès ha de recaure en la cura de les persones significa desplaçar el centre d’atenció de l’àmbit mercantil a la vida humana.

 

No es tracta per tant sols de conciliar, o d’un canvi en els temps de treball o de repartiment de la feina. La proposta va més enllà que un assumpte “d’hores”.

Caldrà reconèixer que existeixen temps de reproducció i de regeneració que han estat no visibles pel binomi temps-diners i que no poden ser avaluats amb criteris de mercat.

 

En conseqüència, analitzarem la complexitat de la vida diària, els diferents temps que la configuren, les relacions entre uns i d’altres, les tensions que es generen per intentar gestionar-la en la seva globalitat i tenint com a objectiu fonamental la vida humana.

 

La conductora del taller és la Ma. Alicia Machuca Huaman, llicenciada en Dret, Màster en Dones, Gènere i Ciutadania per la UB, Postgrau en Gènere i Igualtat d’oportunitats i Postgrau en Economia Cooperativa per la UAB. Emprenedora i sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.

Les inscripcions al taller son via correu electrònic: xde.formacio@gmail.com

Lloc: CIRD d’Esplugues – Vil·la Pepita. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2. – C/Sant Francesc Xavier, 1 – Esplugues del Llobregat

Horari: De 14 a 16h

Organitzador: Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues (XDE)

Preu: Preu 12 €. Gratuït per: Sòcies XDE i dones d’Esplugues

Informaten tallerConcilien vida laboral, personal i familiar? Xarxa de Dones Emprenedores XDE

Taller de Formació: Conciliem vida professional, personal i laboral? No. Tenim problemes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.