9 juny 2015 - 16 juny 2015

Ets autònoma o vols fer-te autònoma? Saps quins són els teus deures respecte a la Llei Orgànica de Protecció de Dades – LOPD?

Ets empresària, tens un projecte d’empresa o t’agradaria tenir-lo? Què has de fer per protegir les dades de la teva clientela?

Pertanys a una entitat sense ànim de lucre i no saps com gestionar les obligacions respecte a la protecció de les dades de les persones associades?

Aprèn a regularitzar la teva situació a la LOPD!!!

Què necessito per complir la LOPD? És necessari complir la LOPD? Què es l’Agència de Protecció de Dades i com m’inscric?

I si disposo de pàgina web… què hauré de fer?

Jo també tinc drets de que les meves dades personals siguin protegides? Quins són aquests drets?

Vine a trobar resposta a tots aquests dubtes al taller organitzat per la Xarxa de Dones Emprenedores els dies 9 i 16 de juny.

Més informació al Document: Temari del curs Drets i deures de la LOPD

La formadora és Sílvia Masmitjà Rodríguez (http://www.santjustabogados.com/), advocada des de fa 10 anys, amb despatx propi. Especialitzada en matèries: penal, civil, família, menors i Llei de Protecció de Dades. Advocada del Torn d’ofici i membre del Servei d’Orientació Jurídica com assessora i consultora jurídica. Col·labora setmanalment a Ràdio Desvern en secció jurídica. Emprenedora i sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues.

Afanya’t a inscriure’t a l’adreça de correu: xde.formacio@gmail.comPlaces limitades!

Data inici: 9 juny 2015

Data fi: 16 juny 2015

Lloc: CIRD d'Esplugues – Vil·la Pepita. TramBaix: Parada La Sardana. Autobusos: 67, 68, 78, 57, EP1 i EP2 - C/Sant Francesc Xavier, 1 - Esplugues del Llobregat

Horari: De 14 a 16h

Organitzador: Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues

Preu: Preu 12 €. Gratuït per: Sòcies XDE i dones d'Esplugues

Taller de Formació: Drets i deures de la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Estàs al dia?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.