9 maig 2015 - 10 maig 2015

Enguany la Xarxa de Dones Emprenedores és col·laboradora oficial de 16 edició de Firesplugues (Fira comercial i industrial) i estarà present durant tota la Fira a l’estand 34 els dies 9 i 10 de maig. També podreu trobar a moltes de les nostres sòcies amb estands propis al llarg de la Fira.

Us convidem a passar pel nostre stand a conèixer-nos i a participar en el sorteig d’un lot de productes i serveis de les nostres sòcies valorat en 1000€.

La XDE organitza els següents dos actes:

  1. Passarel·la de Moda dissabte 9 de maig de 18:30 a 20h a l’escenari instal·lat a la Plaça Gandhi. Serà una desfilada de moda on participarán en diferents àmbits les següents sòcies de la XDE: La Casa del Retal (estand 44), Positiu Moda (estand 40), Luisina Modas (estand 42), MÓN X TU (estand 36), Òptica joieria Barrabés (estand 35). El maquillatge i cosmètica serán a càrrec d’Espai Blanc (estand 35) i consultoras de belleza Mary Kay (estand 45). I les arts escèniques a càrrec de A Escena, escola de dansa i arts escèniques (estand 45).
  2. Taller de Formació: “Aprèn a fer Networking” diumenge 10 de maig de 14:30 a 16:30 h. La nostra activitat formativa del mes de maig en aquesta ocasió es trasllada a l’espai de la Fira, a la carpa instal·lada a la Plaça Gandhi.  El Networking és l’habilitat d’establir una xarxa professional de contactes que permet donar a conèixer la persona i el seu negoci o projecte, permet trobar possibles clients, col·laboradors, proveïdors, socis o inversors. A través del Networking millorem la nostra visibilitat i es construeix un aprenentatge mutu que pot aportar sinèrgies i aliances. La conductora del taller és Maden Castillo de la Rosa (https://es.linkedin.com/in/madencastillodelarosa/en), fundadora/directora d’Exedra Formació i Consultoria. Professora del Màster en Gènere i Comunicació de la UAB. Especialista en comunicació i apoderament de les dones en l’àmbit empresarial i professional. La seva formació en Periodisme i en PNL (Programació neurolingüística) li han permès comprovar al llarg de més de 35 anys de trajectòria laboral, com les habilitats comunicatives són imprescindibles en el nostre món per liderar la pròpia vida i aconseguir un major benestar emocional.

Recordeu que les inscripcions a la formació s’han de fer a l’adreça de correu: xde.esplugues@gmail.com.

Places limitades!!! Imprescindible portar targetes de visita, díptics, flyers, …

Clic aqui per accedir a la ubicació del taller de formació

Pots trobar més informació de totes les activitats i el plànol de la Fira a l’arxiu del butlletí especial annexat a EL PONT Firesplugues 2015.

 

Data inici: 9 maig 2015

Data fi: 10 maig 2015

Lloc: Plaça Gandhi (al costat de la Rambla del Carme) - - Esplugues de Llobregat

Horari: Dissabte 9 a les 18:30h i diumenge 10 a les 14:30h

Organitzador: Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues

Preu: Activitat gratuïta

La XDE a Firesplugues com a col·laboradora oficial amb taller de Formació i desfilada de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.