13 maig 2017

Transformació digital empresa i comerç - Joana Garcia SalcedoEl taller ofereix una panoràmica actual sobre el procés de transformació en que es troben immersos empreses i comerços per tal d’adaptar-se a les necessitats actuals de la societat digital i els nous perfils de clients digitals. Es presenta una eina d’autodiagnòstic per a que cada negoci pugui autoanalitzar-se i saber en quin moment es troba d’aquesta transformació per a definir la seva estratègia i prendre les decisions més adients.

El contingut que tractarem l’hem dividit en 6 punts:

  1. Què és la transformació digital a l’empresa i el comerç? S’aclareix el concepte de transformació digital diferenciant molt bé de d’allò que no és transformació digital sinó un simple canvi d’eines i entenent la transformació com un procés global que afecta directament a la cultura de l’organització.
  2. Presència a Internet: Fitxa d’empresa, Web, Blog, i Xarxes socials. Resum de les principals eines per a definir la nostra presència a Internet i recursos per decidir quines són més adequades al nostre negoci.
  3. Màrqueting digital: Emailing i publicitat online. Informació bàsica sobre les actuals eines i tendències de màrqueting / publicitat en Internet.
  4. Venda canal online: ecommerce, marketplaces i altres opcions. Valoració sobre les opcions de venda en Internet segons el tipus de negoci. Cal una botiga pròpia? Hi ha altres opcions per a la venda en Internet? Apps de comerç, portals d’ofertes i altres app.
  5. Digitalització de l’establiment: solucions tecnològiques, atenció al client, … El meu establiment compta amb solucions digitals? Wifi, correu electrònic, eines de control de processos, base de dades de clientela?
  6. Cafè – Networking: Temps per relacionar-se, establir contactes, intercanviar targetes, ofertes, flyers, …

Esperem que sigui del vostre interès. Us hi esperem! Afanyeu-vos que són poques places.

Teniu la carta de presentació del taller dins del sobre i us hem enviat un correu electrònic per a la vostra inscripció en el taller.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

Dissabte 13 de maig de 14,30 1 16,30 h a la Plaça Gandhi (Firesplugues)

Data inici: 13 maig 2017

Data fi: 13 maig 2017

Lloc: Firesplugues - Plaça Gandhi - Esplugues de Llobregat

Horari: 14,30 - 16,30 h

Organitzador: Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues

Preu: Gratuït

Formació: Transformació Digital per a l’empresa i el comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.