13 octubre 2015
La propera sessió del eXpertes en Xarxa que estava programada per al dia 6 d’octubre queda ajornada al proper dimarts 13 d’octubre a les 19:00h al Casal Robert Brillas.

La nostra sócia Marga Gascón Sanz ens convida a la inauguració de l’exposició: “Dones d’aigua i sorra. Artteràpia, una visió entre el gènere i la immigració”. Un projecte artístic itinerant i migratori d’un col·lectiu multicultural i anònim.

Aquest treball és part d’una experiència de suport a dones a través d’un grup d’Artteràpia obert. El projecte s’ha portat a terme a la població d’Esplugues de Llobregat a l’Espai Remoli.

Es va instaurar un grup de suport amb una dimensió psicosocial i educativa; històries individuals que troben una visió compartida. L’objectiu general era enfortir les defenses habituals de les persones i les formes de gestionar la vida, fomentant pautes de comportament més adaptatives de psicoeducació.

Totes aquestes dones han estat implicades en el projecte artístic que es presenta de manera totalment anònima. Les seves circumstàncies, les seves dades personals queden totalment ocultes darrere d’una exposició que té com a objectiu principal, mostrar la capacitat integradora de l’Artteràpia en el context social.

Exposició i obra conduida per la nostra sòcia Marga Gascón Sanz, Màster en Artteràpia, Psicoteràpia per l’Art i Formació Psicosocial.
 
ENTRADA LLIURE i obert a tota la ciutadania. T’hi esperem!

Data inici: 13 octubre 2015

Data fi: 13 octubre 2015

Lloc: Casal de Cultura Robert Brillas - C/ Angel Guimerà, 38 - Esplugues de Llobregat

Organitzador: Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

Preu: Activitat gratuita

eXpertes en Xarxa: Exposició “Dones d’aigua i sorra. Artteràpia, una visió entre el gènere i la immigració”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.