ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE LA XDE

Dijous passat 4 d’Octubre va tenir lloc l’assemblea anual ordinària de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues. Es va iniciar informant sobre les altes i les baixes de les sòcies de l’associació. Posteriorment, per part de la Junta, es va presentar l’informe anual econòmic on consten tots els moviments econòmics de l’associació i on es rendeixen comptes davant les sòcies.
De la mateixa manera es va informar sobre els projectes que s’han dut a terme aquest últim any, ja coneguts per les sòcies, i es va parlar sobre els nous projectes ideats per a aquest curs. Vam poder debatre sobre ells, compartim idees i van sortir propostes que s’estudiaran.
Com sempre, va ser una assemblea fructífera, d’on es van treure conclusions i propostes per seguir creixent com a entitat, i sobretot, per seguir aportant formació, suport i confiança a les sòcies.
No vam marxar sense abans degustar unes fantàstiques coques per berenar que… van estar boníssimes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.