Dijous passat 4 d’Octubre va tenir lloc l’assemblea anual ordinària de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues. Es va iniciar informant sobre les altes i les baixes de les sòcies de l’associació. Posteriorment, per part de la Junta, es va presentar l’informe anual econòmic on consten tots els moviments econòmics de l’associació i on es rendeixen comptes davant les sòcies.
De la mateixa manera es va informar sobre els projectes que s’han dut a terme aquest últim any, ja coneguts per les sòcies, i es va parlar sobre els nous projectes ideats per a aquest curs. Vam poder debatre sobre ells, compartim idees i van sortir propostes que s’estudiaran.
Com sempre, va ser una assemblea fructífera, d’on es van treure conclusions i propostes per seguir creixent com a entitat, i sobretot, per seguir aportant formació, suport i confiança a les sòcies.
No vam marxar sense abans degustar unes fantàstiques coques per berenar que… van estar boníssimes!

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE LA XDE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.