Dissabte 19 de Setembre tindrà lloc la 1a. Nit de Comerç d’Esplugues de 19h a 00h organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues. No us ho podeu perdre!

Un esdeveniment inèdit en aquesta ciutat que coincideix amb la Festa Major de la ciutat i amb la 2ª Nit de Tapes del Mercat de La Plana.

L’animació pels carrers i la decoració dels comerços oberts als carrers J.M. Quintana, Dr. Manuel Riera, M. Joan Corrales i F. Llunell, acompanyada de música, degustacions, regals i moltes sorpreses és una bona oportunitat per gaudir d’una nit única, on les compres i l’oci donaran la benvinguda a tota la ciutadania.

A la Rambla del Carme trobareu paradetes d’altres comerços d’Esplugues i la nostra carpa on podreu gaudir d’un còctel. Vine a brindar amb nosaltres a les 19:30 h.

Veniu, segur que gaudireu d’una nit màgica!!! Serà tot un èxit que crearà precedent per tenir continuïtat durant molts anys!!!

Us hi esperem!!!

1ª Nit del Comerç d’Esplugues organitzada per la XDE
Etiquetat a:

Un pensament en “1ª Nit del Comerç d’Esplugues organitzada per la XDE

  • 17 setembre 2015 a les 09:01
    Enllaç permanent

    Crec que això es una iniciativa molt important per impulsar el petit começ de la nostra població, organitzat per un grup de dones socies de la Xde, amb molta ilus.sió i força per aconseguir el que es proposen, i sempre amb l’ajuda i recolsament de la Xde, fet que sense aquesta asociació i la col.laboració de les socies no sería possible, estic ben segura que serà un éxito.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.