De la mà de l’Adela Sánchez Rodríguez, tècnica tributària i experta en fiscalitat, els dies 11 i 18 de novembre a través del taller “T’ajudem a emprendre”, vàrem submergir-nos en el món de la fiscalitat. Un terreny que, a moltes de nosaltres ens és desconegut i en el que ens fa força respecte endinsar-nos. Durant els dies que va durar aquest viatge, l’Adela ens va fer de guia explicant-nos les característiques dels diferents tipus de societat que podem constituir, mostrant-nos exemples pràctics que ens ajudaven a  descobrir el tipus de societat més adient per cadascuna de nosaltres. Vam aprendre a valorar els pros i els contres de la nova reforma fiscal, a conèixer el que vindrà i com ens pot afectar en el nostre negoci i/o projecte.

Ara, escrivint aquestes línies i, a nivell personal, recordo la “por” que em feia, abans d’emprendre aquest petit viatge, endinsar-me en el món de la fiscalitat, un “temor” que he perdut després d’haver recorregut els seus camins principals en companyia de l’Adela i de la resta de persones assistents. Durant les hores que va durar aquest trajecte, hem pogut donar algunes passes més que ens ajuden a perfilar el nostre projecte o a ressituar el nostre negoci, assolint així l’objectiu d’aquest viatge: Ajudar-nos a emprendre.

Crònica redactada per la nostra sòcia Judith Valero Piquet www.bakinglove.es

Iniciant el viatge cap a l’emprenedoria
Etiquetat a:        

6 thoughts on “Iniciant el viatge cap a l’emprenedoria

 • 25 novembre 2014 a les 00:13
  Enllaç permanent

  .quantes coses apreses en menys d’un any a la xarxa! saps aprofitar la vida! amunt!

  Respondre
 • 25 novembre 2014 a les 09:03
  Enllaç permanent

  Realment la xerrada de l’Adela va ser molt interessant, ens a ajudat a aclarir punts sobre tipus de societats i quan ens convé fe canvis si la nostre empresa creix, també ens va orientar sobre tots els canvis a la nova llei fiscal prevista per 2015 i com ens pot afectar. Una de los conclusions tretes es la importancia de tenir un bon assessor en començar el camí de la empreneduría, ja que sense la seva ajuda ens podem equivocar i fer corre riscos innecessaris al nostre patrimoni, i no hi ha dubte que l’Adela es tota una professional, de fet es la meva assesora l’any que ve farà vint anys que l’Adela i jo vam començar el camí de la empreneduría juntes en un petit local d’Esplugues, a día d’avui cadascuna te el seu negoci i hem anat superant totes les barreres trobades al camí, per això vull donar anims a totes les que comencen i els vull dir que amb il.lusió contància i perseverança es poden aconseguir els somnis, però no oblideu que s’ha de treballar molt i res és fàcil.

  Respondre
  • 26 novembre 2014 a les 23:38
   Enllaç permanent

   Molt bonic tot el que dius de l’Adela i de la vostra història. L’any que ve podríeu celebrar l’Adela i tu els 20 anys que porteu com emprenedores i de com veu començar juntes. I de com a dia d’avui amb negocis diferents, les dues us dediqueu a asesorar persones i fer-lis la vida més fàcil. Ja saps, un Fem Xarxa! Lupe

   Respondre
   • 2 desembre 2014 a les 15:50
    Enllaç permanent

    Estaría bé Lupe, pot ser donaríem anims a les que comencen, si voleu es podría fer junt amb un Networking al meu local, o el que millor us sembli.

    Respondre
 • 27 novembre 2014 a les 19:59
  Enllaç permanent

  ROSER cuanto camino recorrido desde ese 3 de abril de 1995, gracias a ese comienzo somos empresarias y llevamos en esto casi 20 años, que decir de ti que como socia eres única, como persona increíble y como profesional la mejor, como dice Joanna deberíamos plantearnos esa celebración de nuestros 20 años, juntas, como empezamos

  Emprendedoras adelante todo puede conseguirse yo tuve la gran suerte de contar con el apoyo de ROSER Valcárcel y vosotras tenéis a todas y cada una de las integrantes de la xarxa para apoyaros en todo lo que necesitéis. somos mujeres y las mujeres no conocemos el NO SE PUEDE

  Respondre
  • 2 desembre 2014 a les 15:54
   Enllaç permanent

   Gracias a tí Adela, ya que hacer el camino inicial sola habría sido más dificil y juntas hemos compartido muy buenos momentos y aquí seguimos para apoyarnos entre nosotras y al resto de socias en lo que podamos.

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.