A mig camí entre la realitat virtual i una targeta de visita, mitjançant un avatar mentre reposàvem la nevera des del passadís del metro; Eva Cuende (www.cuendeconsulting.com) ens va emocionar i ens va fer descobrir els raconets adormits de les nostres ments. Amb la seva energia i alegria ens ha encomanat aquelles ganes de fer.

Durant el curs hem pogut comprovar com ha evolucionat el món, quines són les noves tendències i comportaments. Això ens ha ajudat a analitzar cada un dels nostres negocis i projectes per arribar a comprendre el nostre objectiu. Ens ha revelat la importància d’identificar, conquerir i fidelitzar la nostra clientela.

Mentre que tocant de peus a terra, hem reflexionat sobre on som i on anem, com adaptar els nostres negocis, com canalitzar la nostra energia i com aprofitar els recursos del que som; hem pujat al cel i hem somiat què volem ser, on volem anar, com hem d’innovar i com combinar la nostra energia i aprofitar els recursos del que som totes juntes: una XARXA.

A l’habitació es respirava una atmosfera d’entusiasme, de sinceritat, de solidaritat i de cooperació que ha activat la nostra màgia per sentir que tot és més fàcil, més viable i que hi ha tot un món de possibilitats al nostre abast.

 

XDE – Laura Carneros Cerezo (http://saltimbanquiesplugues.com/).

A la formació de l’octubre hem descobert tot un món de possibilitats al nostre abast
Etiquetat a:        

Un pensament en “A la formació de l’octubre hem descobert tot un món de possibilitats al nostre abast

  • 14 octubre 2014 a les 22:43
    Enllaç permanent

    Tal com diu la Laura, aquets curs ens a donat una empemta per canalitzar la nostra energia aprofitant les eines més actuals i entre totes les socies compartim experiencies i coneixement totalment variats, per una banda dones que aportan experiencia de molts anys en el negoci, dones més joves que comencen i aportan alegría, vitalitat i nous coneixements, i dones que fan cursos com la Eva que aportan el seus coneixements, totes juntes formem una gran familia que es la Xarxa de dones emprenedores d’Esplugues, on es respira entusiasme i sinceritat.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.